Menu
Your Cart
Transport gratuit
Comenzi peste 300 lei
Retururi
Completeaza formular retur
Securitate
Plateste cu cardul in siguranta.
Procesare comanda
In 24 de ore

Descriere

Pop Ups   valabil intr-o aroma unica Pro Line de calitate superioara, capabil sa-si pastreze flotabilitatea o perioada lunga de timp, mai exact peste 36 de ore.

Aceste momeli au o durată de flotabilitate îndelungată, ceea ce le face ideale pentru a fi folosite în monturi de tip pop-up. Ele pot fi utilizate cu succes în diverse situații de pescuit, inclusiv în ape tulburi sau cu vegetație abundentă. 

Pop-upurile Pro Line Banana N-Butyric au un diametru de 15 mm, ceea ce le face vizibile și atrăgătoare pentru crap. Ele pot fi folosite atât individual, cât și în combinație cu alte momeli sau boilies-uri. 

Datorită aromei și a flotabilității lor, aceste pop-upuri sunt foarte eficiente în atragerea crapului și pot crește șansele de a obține capturi de calitate. Așa că, dacă ești pasionat de pescuitul la crap, încearcă pop-upurile Pro Line Banana N-Butyric și pregătește-te pentru o experiență de pescuit de neuitat!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.