Menu
Your Cart

NADE

Unde ar fi un pescar de crap fără momeală? Puteți avea toate echipamentele din lume, dar dacă nu utilizați momeli de calitate pentru pescuitul crapului, nu veți avea niciodată nevoie de crap, indiferent de cât timp petreceți așezat pe malul apei. Aici, la Angling Direct, stocăm doar cele mai bune momeli de crap și aditivi din afaceri, deci, indiferent dacă sunteți în căutarea boiliei perfecte pentru a atrage acel crap monstru pe care l-ați urmărit sau poate doriți doar să vă aprovizionați de combinația ucigașă pe care o aveți Folosești de ani de zile, poți cumpăra cele mai bune și mai eficiente momeli, boilies și aditivi pentru crap din Marea Britanie chiar aici de la Angling Direct. Ca niște pescari pasionați de crap, știm cât poate fi crapul volubil despre unde, când și ce mănâncă, astfel încât o momeală de calitate face cu adevărat diferența dintre o călătorie reușită și una dezamăgitoare. Toate mărcile pe care le stocăm au experiență combinată de secole, astfel încât să vă puteți pune toată încrederea în ele știind că vor oferi rezultate excelente de fiecare dată.


După cum puteți vedea, există o mulțime de opțiuni diferite de momeală dintre care puteți alege și stocăm o gamă completă de momeli și aditivi. Această varietate înseamnă că puteți amesteca și potrivi după cum doriți pentru a crea combinații unice extraordinare care vor fi irezistibile pentru crap sau puteți utiliza combinațiile încercate și testate care sunt garantate pentru a vă oferi rezultate de fiecare dată. Pentru a vă face o idee despre gama pe care o avem, precum și despre cele mai bune moduri de a le folosi, am creat acest ghid rapid pentru momeli și aditivi pentru crap.


Boilies


Când te uiți la momeala crapului în Marea Britanie, este posibil ca primul lucru la care să te uiți să fie boilies. Boiliesul de crap este cea mai populară alegere pentru pescarii de crap din întreaga lume și nu este o surpriză de ce! Mici și rotunde, aceste boilies sunt ambalate cu substanțele nutritive și substanțele atractive care vor atrage un crap în înot și le vor menține desăvârșite pentru momeala cu cârlig ore întregi. Există două tipuri principale de boilies de vânzare: boilies de valabilitate și boilies congelator.


Boiliesele congelatoare sunt în mod tradițional boilele preferate în rândul pescarilor serioși de crap. Acest lucru se datorează faptului că conțin o mulțime de ingrediente proaspete active care fac boilele incredibil de atractive în apă. Cu toate acestea, dezavantajul major al congelatorului boilie este că acestea trebuie congelate pentru a-și menține prospețimea. Deși este suficient de ușor să vă păstrați boilies-urile la congelator acasă, acest lucru devine mult mai dificil atunci când sunteți la bancă și pentru un pescar cu sesiune lungă, acesta poate deveni rapid un coșmar. Nu numai acest lucru, dar trebuie să dezghețați boilele la momentul optim pentru a beneficia la maximum de el și, datorită condensului care se acumulează în procesul de înghețare și dezghețare, boilies-urile trebuie deseori uscate la aer. inainte de folosire. În ciuda acestor dezavantaje, puterea congelatorului boilie le-a făcut mult timp momeala preferată în rândul comunității de pescari la crap și puteți utiliza o gamă de bagaje căptușite termic pentru a menține momeala rece.


Cu toate acestea, în ultimii ani, popularitatea boiliei de valabilitate a scăzut cu adevărat. Boilies-urile de valabilitate au proprietăți similare boilerului congelator, cu avantajul suplimentar că se autoconservă. Aceasta înseamnă că nu trebuie să fie depozitate în congelator înainte de utilizare. Boilies-urile de valabilitate erau obișnuite să fie privite de pescarii de crap, deoarece erau considerați a fi mai puțin eficienți decât verii lor înghețați. Progresele în tehnologia alimentară au însemnat că boilies-urile de valabilitate sunt acum în măsură să ofere aceeași potență ca boilies-urile de congelare - fără toate dezavantajele care erau asociate în mod tradițional cu acestea. Acest lucru a făcut ca perioada de valabilitate a boiliei să fie o alegere incredibil de populară atât pentru novicii cât și pentru pescarii dedicati.


Boilies-urile sunt utilizate în principal într-unul din cele două moduri, deși prin zdrobire și tăiere pot fi incluse în amestecuri de pământ pentru a-și spori versatilitatea - mai multe despre asta mai târziu. Primul mod în care veți vedea boilies-urile folosite se află pe bancă ca momeli gratuite. Acestea sunt momeli libere, care nu sunt atașate de cârlig și servesc pentru a atrage crapul în înot și pentru a-i dezlipi (consumând alimente din patul locului dvs.) pentru momeala dvs. A doua modalitate în care veți vedea boilies-urile sunt folosite pe bancă ca momeli cu cârlig. Momelile cu cârlig sunt literalmente momeala pe care o atașezi la platforma ta și numai consumând una dintre aceste momeli crapul tău (sperăm) să fie agățat. Există multe modalități de a vă prezenta momeala, în funcție de platforma pe care o utilizați și de metoda pe care o utilizați pentru a o atașa la cârlig și la boilies-uri, oferă o versatilitate imensă în acest departament datorită ratei lor de avarie lentă.


Ambele forme de boilele sunt disponibile într-o gamă de dimensiuni, de obicei între 10 mm și 20 mm în diametru - deși s-ar putea să găsiți câteva boilies care se încadrează în acest interval. Ca regulă generală, veți dori să adaptați dimensiunea boilelor pe care le utilizați în funcție de mărimea peștilor pe care îi căutați. La urma urmei, este de la sine înțeles că o boilie mare nu se va potrivi în gura unui pește mic, deci dacă doriți specii mai mici, ar plăti să folosiți o boilie mai mică. Cu toate acestea, dacă vizați un pește mai mare, ar putea merita să utilizați o boilie mai mare, deoarece, deși probabil veți obține mai puține mușcături în timpul sesiunii, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la momeala cu cârlig fiind luat de pești mai mici. Veți dori, de asemenea, să luați în considerare dimensiunea cârligului atunci când vă alegeți boilele (și viceversa), ca și voi, ca să aveți nevoie de un raport optim pentru dimensiunea cârlig-boilie, pentru a fi încrezători în cel mai mare număr de capturi.


Ambele forme de boilie vin, de asemenea, într-o multitudine de arome diferite. Aroma pe care o alegeți va depinde probabil de o combinație de lucruri, inclusiv de locația pe care o vizați și de sezon. În general, în luna mai caldă, pescarii vor tinde să folosească o momeală mai înțepătoare, pe bază de făină de pește. Acestea au un conținut ridicat de ulei, care se răspândește prin coloana de apă pentru a atrage pești spre tine. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că aceste momeli sunt bogate în grăsimi și substanțe nutritive și vor alimenta peștii pentru a le permite să crească. În lunile mai reci, o bază mai dulce, pe bază de proteine din lapte, este adesea alegerea preferată. Acest lucru se datorează faptului că aromele mai dulci se disipează mai bine prin apele mai reci, făcându-le mai atractive de succes în aceste condiții. Boilies-urile mai dulci tind, de asemenea, să aibă un conținut mai scăzut de grăsimi, asigurându-vă că nu hrăniți peste pește în timpul iernii. Dietele de pește sunt diminuate în lunile mai reci, iar momelile foarte uleioase vă vor umple peștele rapid, determinându-i să părăsească zona de momeli mai repede. În cadrul acestor două categorii, aromele specifice pe care le veți alege vor depinde de locul de pescuit. Unii pescari vor pre-momeli înotul ales cu cadouri, folosind o catapultă pentru a obișnui crapii să asocieze mirosul și aroma lor specifice cu „momeala sigură”. Acest lucru se va întâmpla adesea pe parcursul unei serii de zile înainte de sesiunea de pescuit, deci este necesar să fiți încrezători că veți putea folosi înotul pe care l-ați pregătit cu drag atunci când împingerea vine să se împingă.


Ferestrele pop-up sunt o altă formă de momeală care este inclusă în categoria boilie. Acestea sunt momeli care au fost impregnate cu un material de plutire, de obicei plută, pentru a face ca momeala cu cârlig să plutească ușor mândră de patul locului. Acest lucru poate funcționa în avantajul dvs. în mai multe moduri. În primul rând, dacă pescuiți peste o zonă cu buruieni, aceasta vă poate menține momeala cu cârlig în siguranță în afara oricăror obstacole grave. De asemenea, vă poate evidenția momeala cu cârlig și o poate deosebi de alte boilies-uri gratuite pe care le-ați distribuit, acesta fiind unul dintre motivele pentru care ferestrele pop-up pot veni în culori vii. Wafters sunt o altă formă de pop-up care depășește decalajul dintre o adevărată momeală pop-up și o boilie. În mod similar, ganterele sunt un tip de boilie care vine într-o formă de butoi, oferind potențial momelii tale de cârlig printre cadourile tale. Indiferent de boilele pe care le folosiți, doriți să alegeți unul care să ofere un amestec bun de atracție și nutriție, deoarece acesta va hrăni peștii, precum și îi va atrage în momeala dvs. cu cârlig. De la ferestre pop-up până la napolitane, verificați cazanele noastre ieftine de vânzare începând de la 1,50 GBP.


Boilies-urile sunt adesea furnizate în pungi de 1 kg-10 kg, în timp ce napolitele, ferestrele pop-up și ganterele se află în ghivece mai mici. Mainline, Sticky Baits, Nash și CC Moore sunt doar patru dintre mărcile populare de boilie pe care le stocăm.


Groundbait și particule


Când pescuiți crapul cu un stâlp, puiul de masă este una dintre cele mai populare alegeri pentru momeala de pescuit grosieră, deoarece are un efect excelent în pescuitul de chibrit. Groundbait este practic ceea ce scrie pe tablă; este o momeală care a fost măcinată pentru a crea o substanță fină, aproape pudră. La aceasta, pescarii adaugă particule, aditivi și alți atractanți, înainte de a amesteca întregul lot împreună cu apă. Momeala este apoi formată în sfere de dimensiunea unei mingi de tenis și fie aruncată, fie cupată în apă. Acesta va pluti prin coloana de apă și se va defecta la impact cu patul locului dvs., creând o movilă de momeală gratuită pe care vă puteți prezenta momeala cu cârlig. Cu toate acestea, există o mulțime de alte moduri în care puteți folosi pământul pentru a avea un mare succes atunci când pescuiți. Dacă utilizați un alimentator de metodă, puteți comprima pământul cu pelete pentru a crea un amestec de alimentator excelent pentru a vă păstra peștele. Puteți, de asemenea, să strângeți o minge mică de pământ în jurul liniei de cârlig, folosindu-l ca momeală de cârlig.


Groundbait este de obicei un amestec de ingrediente pentru momeală și poate include făină de pește, pesmet, semințe de cânepă și uleiuri. Amestecul exact al acestor ingrediente se va schimba în funcție de pământul pe care îl utilizați, modificând aroma gustului. În mod similar, unele pământuri vor fi mai grosiere în construcție și altele vor fi mai fine, afectând viteza cu care momeala se dezintegrează în apă și dacă formează un nor în coloana de apă sau o movilă pe patul locului. Un alt lucru la care să te gândești atunci când cauți grăsime este culoarea. Puteți cumpăra coloranți pentru a nuanța pământul neutru sau puteți investi într-o momeală pre-vopsită. Ca regulă generală, momelile mai întunecate (inclusiv roșii și negri) funcționează mai bine într-o apă mai limpede. Acest lucru se datorează faptului că peștii pe care îi vizați vor fi pești de pradă și o mâncare mai întunecată îi va camufla de la prădători, sporind încrederea peștilor în hrănire. Apa tulbure sau amestecată în alt mod oferă o acoperire mai naturală, astfel încât o plantă neutră cu ton de nisip va funcționa eficient.


Particulele sunt un aspect esențial al pescuitului pe bază de pământ. Acestea sunt elemente mai ciudate care sunt introduse în mixul de bază pentru a susține timpul de defecțiune sau pentru a adăuga acțiune suplimentară, „fizz” sau tulbure. Semința de cânepă este una dintre cele mai populare particule datorită acțiunii sale active și este furnizată atât gătită cât și crudă pentru prepararea acasă. Porumbul dulce este, de asemenea, un adaos popular, mai ales atunci când pescuiți cu porumbul artificial ca momeală cu cârlig. Melcii zdrobiți și nucile de tigru gros sunt alte opțiuni de particule, ambele adăugând texturi crocante în momeală. În mod similar, puteți, de asemenea, să tăiați boilies-uri folosind echipamente de fabricare a momelii, pentru a adăuga o textură suplimentară și rate de defalcare la amestecul dvs. de pământ. Întotdeauna merită să investești o găleată și o ghicitoare de momeală de cea mai bună calitate dacă vrei să pescuiești cu pisică, deoarece acesta este modul în care cel mai probabil vei garanta o momeală bine amestecată.


Pelete


Peletele de crap sunt o alternativă populară la boilies și există mai multe diferențe cheie între cele două. În primul rând, peletele tind să fie disponibile într-o gamă mai largă de dimensiuni decât boilies-urile, de la 3mm la 21mm pelete pe piață și, la fel ca boilies-urile, dimensiunea peletei de crap pe care o alegeți va depinde de stilul dvs. de pescuit și de dimensiunea de pești pe care îi vizați. A doua mare diferență între boilies și peleți este rata de defalcare a acestora. Peletele sunt mult mai moi decât boilies-urile din apă și se vor dizolva într-o ciupercă atunci când sunt înmuiate - de fapt, acestea sunt efectiv o plantă comprimată. Acest lucru le face ideale pentru utilizare în scenarii de pescuit alimentator. Peletele în sine pot diferi ca dimensiune, puteți obține pelete de pescuit în vrac, fie de toate de aceeași dimensiune, fie dintr-o pungă mixtă. Cu cât peleta este mai mare, cu atât peștii pe care tindeți să îi prindeți sunt mai mari.


Peletele au un conținut ridicat de ulei și sunt văzute ca una dintre cele mai atractive forme de momeli în lunile de vară. Sunt bogate în proteine, care vor menține crapul hrănindu-se ore în șir după ce au început și sunt relativ ieftine în comparație cu alte forme de momeală - ceea ce este ideal pentru stilurile „puțin și deseori” de hrănire gratuită. Ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai versatile forme de momeală. Puteți amesteca o grămadă de pelete de pescuit într-un amestec de pământ, le puteți folosi comprimate într-un alimentator sau aranjate ca parte a setării momelii dvs. La fel ca în cazul tuturor momelilor pe care le-am discutat, și peletele vin într-o gamă largă de arome, deși majoritatea peletelor tind să se afle mai degrabă pe partea ultra-cărnoasă și peștită, mai degrabă decât mai dulce.


Cu toate acestea, la fel ca în toate lucrurile legate de pescuit, există și contra de a folosi peletele. Cea mai mare forță a peletelor (defectarea lor rapidă) este, de asemenea, cea mai mare slăbiciune a acestora, deoarece s-ar putea să vă trebuiască să vă schimbați momeala cu cârlig în mod regulat - perturbând potențial apa. Acestea sunt, de asemenea, populare printre o gamă largă de pești, inclusiv gusturi de mână și tench. Dacă vizați crapul în mod specific, acest lucru ar putea duce la o mulțime de mușcături „deranjante” de la peștii nedoriti.


Încă o dată, SonuBaits, Mainline și Dynamite Baits sunt nume care trebuie luate în considerare atunci când răsfoiți o cantitate mare de pelete de crap.


Lichide


Glugs, goos, scufundări de momeală și spray-uri de aromă sunt toate adăugări populare de momeală pentru pescarul serios de crap. Acestea sunt toate substanțe atractive lichide care pot fi utilizate pentru a crește potența momelilor, sporind anumite arome. Atractanți lichizi și sunt utilizați cel mai adesea cu momeala dvs. cu cârlig pentru a o face să iasă în evidență de toate celelalte momeli gratuite. Pentru utilizare, pur și simplu înmuiați momeala cu cârlig cu atractivul pentru o perioadă de timp înainte de a vă instala, asigurându-vă că momeala este complet acoperită cu atractivul dvs. Cheia acestui lucru este asigurarea faptului că momelile nu sunt înmuiate prea mult, deci se descompun mai repede în apă, precum și asigurarea faptului că momeala dvs. are o acoperire uniformă a lichidului. Amintiți-vă, acest lichid va începe să se disipeze imediat ce momeala dvs. lovește apa. Utilizarea unui atractor lichid cu momeală artificială este incredibil de populară, deoarece conferă momelii tale false mirosul de momeală reală.


Korda și Nash sunt ambele mărci de echipamente de renume care s-au ramificat în această zonă a pieței momelilor cu un succes imens.


Momeală artificială


Inițial artificială sau cunoscută sub denumirea de momeală de pescuit falsă, a fost asociată doar cu pescuitul prădătorilor. Cu toate acestea, acum puteți cumpăra o gamă de momeli artificiale pentru pescuitul crapului. Acestea sunt cel mai adesea sub formă de porumb de hrană falsă sau porumb dulce sau viermi falși, deși puteți obține, de asemenea, imitații de carne și pâine falsă, prea făcute din spumă colorată. Avantajul acestui lucru este că vă recuperați momeala după ce peștele a luat-o, permițându-vă să reutilizați aceeași momeală de nenumărate ori. Momelile artificiale pot fi, de asemenea, manipulate mult mai ușor decât momeala reală. Dacă doriți să pescuiți cu o configurație pop-up, puteți investi într-o momeală imitativă care vă oferă acest lucru, mai degrabă decât să vă bazați pe o boilie pop-up. În mod similar, dacă urmăriți o configurare cu scufundare lentă, puteți cumpăra o momeală imitată concepută în acest scop.


Întreprinderea este marele nume al jocului de imitație, iar marca este cel mai faimos pentru că a început mișcarea artificială de porumb dulce care a măturat de atunci lumea pescuitului la crap. Aveți, de asemenea, Fox, Korda și ESP care au o gamă de momeli zig. Echipamentele Zig sunt alcătuite dintr-o imitație de eroare sau furaj care poate avea amestec de spod sau un lichid atractiv adăugat pentru a trage crapul spre eroare. Acestea sunt eficiente indiferent de condiții, soare sau căderea nopții.


După cum puteți vedea, există o gamă largă de momeli disponibile pentru dvs., fiecare dintre acestea fiind proiectat cu precizie și toate având aplicații fantastice atunci când pescuiește crapul. Indiferent dacă aveți nevoie de cârlig sau de ceva cu care să vă descurcați, asigurați-vă că alegeți ceva care să atragă palatul crapilor. Se spune adesea că papilele gustative ale unui crap sunt volubile, mai mult decât alte specii, și avem o gamă de momeli de crap pentru a se potrivi tuturor paletelor. Ne actualizăm în mod constant selecția de momeli pe măsură ce sunt lansate arome noi și incitante, astfel încât navigând regulat, puteți păstra un pas înaintea jocului.


Brand: Benzar Model: 98980-186
Datorita imbunatatirilor continue pe baza testelor, o noua momeala apare pe piata pescuitului stationar in 2019, mai exact Benzar Method Egg. Ce face acest produs special si il pune in evidenta fata de oricare alta momela? Sa aruncam o privire!1. Are o culoare vie care este pur si simplu de neco..
15,90 Lei
Brand: Dynamite Baits Model: DY1497
Lichidul Dynamite Red Krill Sticky Pellets este produs pe baza de glucoza si ajuta peletele sa stea lipite cat mai bine intre ele si sa nu se desfaca in timpul lansarii,pe langa atractivitatea sporita pe care acesta o confera peletilor.Modul de preparare este unul foarte simplu: dupa ce au fost ..
43,90 Lei
Brand: Dynamite Baits Model: DY1498
Este un sirop pe baza de glucoza care nu doar aromatizeaza peleti dar ii si ajuta sa fie mai lipiciosi astfel riscul desfaceri lor in momentul lanseurilor este minimalizata. Se recomanda folosirea aditivului si atunci cand dorim sa facem o nadire cu prastia folosind bulgari mai mari de nada...
43,90 Lei
Brand: Dynamite Baits Model: DY1495
Este un sirop pe baza de glucoza care nu doar aromatizeaza peleti dar ii si ajuta sa fie mai lipiciosi astfel riscul desfaceri lor in momentul lanseurilor este minimalizata. Se recomanda folosirea aditivului si atunci cand dorim sa facem o nadire cu prastia folosind bulgari mai mari de nada...
43,90 Lei
Brand: SONUBAITS Model: S0870009
Sonubaits Lava Rocks este un aditiv sub forma de granule, care introdus in nada sau in micropelete elimina un nor de atractie la contactul cu apa. Norul colorat confera o vizibilitate mai mare a zonei nadite in ziele intunecate cand pescuiti ape adanci sau tulburi. Un produs conceput pentru..
34,90 Lei
Brand: Benzar Model: 94008-502
Aditivul lichid Benzar Mix este destinat pescuitului pe toata perioada anului,fiind apreciat de multi pescari de feeder si de crap,atat pe lacuri cat si pe ape curgatoare.Acesta este considerat un stimulator de hranire foarte eficient la mare majoritate a speciilor de pesti pasnici.Substantele n..
14,90 Lei
Brand: Benzar Model: 94008-500
Aditivul lichid Benzar Mix este destinat pescuitului pe toata perioada anului,fiind apreciat de multi pescari de feeder si de crap,atat pe lacuri cat si pe ape curgatoare.Acesta este considerat un stimulator de hranire foarte eficient la mare majoritate a speciilor de pesti pasnici.Substantele n..
14,90 Lei
Brand: Benzar Model: 94008-509
Aditivul lichid Benzar Mix este destinat pescuitului pe toata perioada anului,fiind apreciat de multi pescari de feeder si de crap,atat pe lacuri cat si pe ape curgatoare.Acesta este considerat un stimulator de hranire foarte eficient la mare majoritate a speciilor de pesti pasnici.Substantele n..
14,90 Lei
Brand: Benzar Model: 94008-513
Aditivul lichid Benzar Mix este destinat pescuitului pe toata perioada anului,fiind apreciat de multi pescari de feeder si de crap,atat pe lacuri cat si pe ape curgatoare.Acesta este considerat un stimulator de hranire foarte eficient la mare majoritate a speciilor de pesti pasnici.Substantele n..
14,90 Lei
Brand: Benzar Model: 94008-510
Aditivul lichid Benzar Mix este destinat pescuitului pe toata perioada anului,fiind apreciat de multi pescari de feeder si de crap,atat pe lacuri cat si pe ape curgatoare.Acesta este considerat un stimulator de hranire foarte eficient la mare majoritate a speciilor de pesti pasnici.Substantele n..
14,90 Lei
Brand: Benzar Model: 94007-188
Aditivul lichid Benzar Mix este destinat pescuitului pe toata perioada anului,fiind apreciat de multi pescari de feeder si de crap,atat pe lacuri cat si pe ape curgatoare.Acesta este considerat un stimulator de hranire foarte eficient la mare majoritate a speciilor de pesti pasnici.Substantele n..
14,90 Lei
Brand: Benzar Model: 94008-516
Aditivul lichid Benzar Mix este destinat pescuitului pe toata perioada anului,fiind apreciat de multi pescari de feeder si de crap,atat pe lacuri cat si pe ape curgatoare.Acesta este considerat un stimulator de hranire foarte eficient la mare majoritate a speciilor de pesti pasnici.Substantele n..
14,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 639 (54 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.