Menu
Your Cart
Transport gratuit
Comenzi peste 300 lei
Retururi
Completeaza formular retur
Securitate
Plateste cu cardul in siguranta.
Procesare comanda
In 24 de ore

Descriere

Groundbait-ul TTX21 Amur-X este destinat celor mai pretentiosi pescari de feeder care cauta o nada pe care se pot baza in orice conditii, fie in concursuri cat si in partidele de placere. Nada Amur-X a dovedit pe parcursul a mai multor ani ca este una dintre cele mai bune nade destinate pescuitului la method feeder din tara atat pe lacuri comerciale cat si pe lacuri salbatice, castigand competitii pe tot teritoriul Romaniei. Vitaminele si aminoacizii esentiali din acest groundbait fac ca Amur-X-ul sa se diferentieze de restul nadelor existente pe piata.

Odata ajunsa pe vad aceasta nada datorita atractantilor si stimulatorilor digestivi sporesc nivelul de hranire al pestilor acestia ramanand mai mult timp pe vadul nostru. Culoarea groundbaitului este galben, care creeaza un nor foarte atractiv in jurul patului de nada, atragand pestii de la disntate considerabile.

Nada Amur-X este o nada special conceputa pentru pescuitul amurului, dar in cazul in care amurul nu se hraneste sau nu este in zona, datorita granulatiei mare si componentelor de inalta calitate face ca si crapul sa dezvolte un interes ridicat in consumul nadei si are ca scop mentinerea pestilor cat mai mult timp pe patul de nada.

Ambalajul cu zip ofera posibilitatea utilizatorului sa foloseasca doar cantitatea dorita, iar cantitatea de nada ramasa se poate reutiliza intr-o partida viitoare fara ca aceasta sa isi piarda din proprietati.

Se recomanda umectarea groundbaitului in doua etape si sitarea ei in prealabil.

- Culoare: Galben;

- Granulatie: Mare;

- Ambalaj cu zip pentru refolosire;

- Cantitate: 1kg/Punga.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.