Menu
Your Cart
Transport gratuit
Comenzi peste 300 lei
Retururi
Completeaza formular retur
Securitate
Plateste cu cardul in siguranta.
Procesare comanda
In 24 de ore

Descriere

Varietatea mare de nade existente pe piata la ora actuala poate ridica un semn de intrebare asupra eficacitatii unora in detrimentul altora. Alegerea devine grea, aproape imposibila, bazata exclusiv pe arome pe care le consideram noi a fi prinzatoare.
Gama Fermented este realizata pe baza de seminte cerealiere care au fost supuse unui proces de fermentare, care genereaza in timpul procesului propriu-zis acidul lactic. Este o nada cu putere mare de atractie, care va da rezultate excelente pe apele salbatice. Cu toate ca va fi preferata de orice pescar de crap, Benzar i-a avut in vedere pe pasionatii de ten (amur)  
Nada se prezinta in mod evident, pre-umectata, poate fi folosita direct pe momitor sau pe cosuletul de nadire. Granulatia este medie iar gradul de colare este optim, mai ales ca nu necesita adaugare de apa.
Pentru pescuitul stationar la varga, formarea bulgarilor este facila, datorita gradului optim de umectare. Este o nada care nu necesita aditivare suplimentara, intrucat se prezinta intr-o gama gata preparata cu arome.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.