Menu
Your Cart

RINGERS

Brand: RINGERS Model: PRNG21
Bag-Up Carp Mix este o nada de ultima generatie din portofoliul renumitului producator Ringers. A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare, pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situatii de pescuit, pastrand totodata eficienta maxima a momelii. Contine ingred..
32,90 Lei
Brand: RINGERS Model: PRNG19
Micro Method Mix este o nada de ultima generatie din portofoliul renumitului producator Ringers. A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare, pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situatii de pescuit, pastrand totodata eficienta maxima a momelii. Contine ingre..
49,90 Lei
Brand: RINGERS Model: PRNG08
O culoare pentru fiecare ocazie si situatie. Aceste boiliesuri au culori fluorescente accentuate si sunt eficiente pe tot parcursul anului...
34,90 Lei
Brand: RINGERS Model: PRNG29
Peletele Ringers Method Micros sunt ideale pentru a fi folosite ca adaos la nadire, in combinatie cu alte pelete sau pot fi preparate pentru pescuitul cu mehod feeder. Sunt pelete cu un continut scazut de uleiuri de peste, ce completeaza perfect groundbaiturile si hookbait-urile. Textura moale s..
32,90 Lei
Brand: RINGERS Model: PRNG83
"Ringers Washout sunt popup-uri extrem de versatile, special concepute pentru pescuitul la feeder saumatch. Pop up-urile se pot folosi atat in prezentari cu ajutorul spinilor demomeala cat si cu ajutorul elasticelor dedicate acestui scop. Pop up-urile au oflotabilitate ridicata, ele putand fi folosi..
38,90 Lei
Brand: RINGERS Model: PRNG16
Dispune de un miros puternic de shellfish, o aroma care mareste imediat atractivitatea. Culoarea cea mai populara din gama boiliesurilor a fost aleasa pentru versiunea Pop-Up...
34,90 Lei
Brand: RINGERS Model: PRNG42
Ringers Allsorts Wafter 10mm 70g Caracteristici: Culoare: fluoro pink, yellow, white Raport bun calitate pret Aroma: ciocolata Diametru: 10mm Cantitate: 70g..
38,90 Lei
Brand: RINGERS Model: PRNG44
Ringers Allsorts Wafter 6mm 70g Caracteristici: Culoare: fluoro pink, yellow, white Raport bun calitate pret Aroma: ciocolata Diametru: 6mm Cantitate: 70g..
38,90 Lei
Brand: RINGERS Model: PRNG68
Ringers Boilie Crush nu este altceva decat varianta sfaramata a boiliesurilor din aceeasi gama ce se poate folosi drept aditiv pentru mixul de method, care introdus in nada sau in micropelete confera un plus de aroma si culoare si, de asemenea, elimina un nor de atractie la contactul c..
38,90 Lei
Brand: RINGERS Model: PRNG31
Boilies Ringers Chocolate Orange Bandem 6mm 70g Caracteristici: - culoare: orange - aroma: Chocolate orange - diametru: 6mm - cantitate: 70g..
38,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.