Menu
Your Cart
Transport gratuit
Comenzi peste 300 lei
Retururi
Completeaza formular retur
Securitate
Plateste cu cardul in siguranta.
Procesare comanda
In 24 de ore

Descriere


Concourse Method Feeder reprezintă vârful de gamă al producătorului Benzar, fiind o lansetă special concepută pentru pescarii de feeder pretențioși, care caută echilibrul perfect între funcționalitate, greutate și calitate. Prin combinarea celor mai noi tehnologii de construcție, inginerii Benzar au reușit să dezvolte lansete de top cu o rezervă de putere incredibilă, ce pot lansa fără probleme cosulețe sau method feedere la distanțe apreciabile, cu condiția să dispună și de o tehnică de aruncare adecvată.


Blank-ul lansetei este fabricat din fibre de carbon Toray (japonez) de cea mai înaltă calitate, asigurând o rezistență incredibilă în timpul solicitărilor, dar, în același timp, conferă o greutate redusă (astfel încât mâna să nu obosească în sesiunile prelungite de pescuit). Absorbția șocurilor se face uniform pe toată lungimea lansetei, ranforsările din zona îmbinărilor tronsoanelor garantând o rezistență sporită în timpul drilurilor cu pești de talie mare.


Inelele Sea Guide au un impact pozitiv asupra distanțelor de lansare, permițând firului să culiseze lin, eliminând astfel riscul formării buclelor nedorite. Mandrina cu sistem de înfiletare clasică este compatibilă cu majoritatea talpilor picioarelor mulinetelor de la diferiți producători de pe piață. Manerul cu finisaj EVA antialunecare pe toată lungimea (având o porțiune terminală din plută în zona cotorului) oferă o priză excelentă chiar și atunci când aveți palmele transpirate.


Atentie: Lanseta se comercializează împreună cu trei varfuri de semnalizare din carbon. Producătorul Benzar nu specifică puterea de aruncare exprimată în oz sau în grame pentru fiecare varf de semnalizare în parte. Cele trei varfuri de rezervă sunt ambalate într-un tub protector din plastic rigid.


Caracteristici:


Lungime: 4.50m;

Lungime de transport: 158cm

Număr tronsoane: 3;

1 x varf de semnalizare din carbon - putere Heavy;

1 x varf de semnalizare din carbon - putere Medium;

1 x varf de semnalizare din carbon - putere Light;

Lungime varfuri de semnalizare: 57.5cm;

Diametru la bază al varfurilor: 3.20mm;

Diametru (exterior) inel de plecare: 30mm;

Tip mufare: inversă;

Putere de aruncare: 30-120g;

Acțiune: parabolică;

Blanc: Toray Carbon;

14 (9+5) inele Sea Guide cu pastile ceramice;

Mandrina din grafir cu înfiletare clasică;

Maner din plută cu finisaj EVA pe cotor;

Greutate: 305g;

Husă de transport premium din material textil matlasat.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.