Menu
Your Cart
Transport gratuit
Comenzi peste 300 lei
Retururi
Completeaza formular retur
Securitate
Plateste cu cardul in siguranta.
Procesare comanda
In 24 de ore

Descriere

Acest fir de pescuit este cunoscut pentru calitatea sa superioară și performanțele excelente. Cu un diametru de 0.25 mm și o lungime generoasă de 1000 de metri, acest fir îți oferă o rezervă suficientă pentru a-ți desfășura activitatea de pescuit fără griji.

Ceea ce face acest fir deosebit este culoarea sa Hi-Viz, care îl face ușor de observat în apă. Această caracteristică îți permite să monitorizezi mai bine linia de pescuit și să reacționezi rapid la orice mișcare sau mușcătură.

Max Plus Supercast este fabricat cu atenție la detalii și este conceput pentru a fi durabil și rezistent la rupere. Poți avea încredere în acest fir în timpul pescuitului, indiferent de specia pe care o vizezi sau de condițiile în care te afli.

Acest fir de pescuit este versatil și poate fi utilizat în diferite tehnici de pescuit, atât în apă dulce, cât și în apă sărată. Indiferent dacă pescuiești la crap, somn, biban sau orice altă specie, Max Plus Supercast Hi-Viz 0.25/1000 m este o alegere excelentă.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.