Menu
Your Cart
Transport gratuit
Comenzi peste 300 lei
Retururi
Completeaza formular retur
Securitate
Plateste cu cardul in siguranta.
Procesare comanda
In 24 de ore

Descriere

Boilies-urile cu timpi si structuri diferite de dizolvare si pelete cu dimensiuni mai mari. de pana la 18 mm, adecvate pentru pescuitul selectiv, au fost folosite de pescari cu rezultate excelente, practicand diferite technici individuale. Rezultatul unei astfel de technici a fost si acest produs format din pachete PVA de dimensiuni uniforme, de 3x2 cm, umplut cu un continut premium.

Folosindu-le, putem fi eficienti chiar si intr-o partida scurta de pescuit, de cateva ore, findca sunt extrem de atractive, ademenind pestii mai eficient decat daca am folosi pentru nadire boilie sau seminte. Bomb PVA se bazeaza pe un amestec premium BENZAR METHOD MIX, completat cu pelete de dimensiuni mici, crocante,zdrobite si bogate in proteine, plus seminte bogate in carbohidrati. Pe langa materiile prime, i se adauga si cantitatea maxima de aroma care, dupa imersie, garanteaza, atat stimului vizual, cat si olfactiv dupa reactia efervescenta formand un nor dens de nada. Mai multe versiuni au doua culori diferite, care desigur, vor forma un nor bicolor pentru un efect suplimentar. Atarnate doar langa carligul cu momeala sau atasate de forfac vor avea acelasi efect.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.