Menu
Your Cart

Scaune,Modulare,Accesorii

Accesorii pentru scaune de feeder si modulare
Brand: MATRIX Model: GBA055
Matrix Flexi Rod Butt Grip este un cap suport,in forma de “U” pentru lansetele feeder.Suportul este realizat din materiale de inalta calitate,care promit un timp de utilizare indelungat.Matrix Flexi Rod Butt Grip este dotat cu un filet universal,fiind compatibil cu majoritatea suportilor care se ..
39,90 Lei
Brand: MK Quattro Model: MK4-A0076
Angle Lock Feeder Arm este un feeder arm gandit sa ofere un comfort sporit pescarului in timpul partidelor de pescuit.Principalul beneficiu al acestuia fiind posibilitatea de reglare al acestuia in lateral rezultand o pozitionare perfecta a lansetei pe aceasta. Tija din capatul feeder arm-ului ..
269,90 Lei
Brand: MK Quattro Model: MK 4RAPID0000
Atasamentul MK Quattro Rapid este folosit in momentul in care dorim sa accesorizam un scaun modular sau un scaun de feeder fara sa mai dam jos prinderile de pe picioarele scaunului.MK Quattro Rapid este compatibil cu picioarele scaunelor cu diametrul de 36mm, 32mm, 30mm si 25mm patrat. (inserti..
73,90 Lei
Brand: MK Quattro Model: MK4 A 0100
MK Quattro propune pentru pescarii de stationar si nu numai doua variante de bari frontale, realizate din materiale moi ce ajuta atat la suportul rubezienelor cat si a lansetelor de match sau feeder. - Tip suport: bara frontala;- Material moale si rezistent;- Ideal pentru vergi si rubeziene; ..
155,90 Lei
Brand: MK Quattro Model: MK4 A 0101
MK Quattro propune pentru pescarii de stationar si nu numai doua variante de bari frontale, realizate din materiale moi ce ajuta atat la suportul rubezienelor cat si a lansetelor de match sau feeder. - Tip suport: bara frontala;- Material moale si rezistent;- Ideal pentru vergi si rubeziene;..
179,90 Lei
Brand: RIVE Model: 156106
Bara Frontala Rive Reversibila pentru rubeziana de culoare neagra...
399,90 Lei
Brand: MK Quattro Model: MK4 RAPID 69
Producatorul italian MK Quattro vine in ajutorul pescarilor de stationar si feeder cu designeul unui bol pentru nada, realizat dintr-o plasa rezistenta.Bolul este prevazut si cu fermoar si este construit pe sistemul de prindere rapida.Are dimensiunile de 40x30x12 cm si sistemul de prindere ..
289,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXEL-210150
Este un brat telescopic realizat din materiale de inalta calitate,de feeder din seria Formax Elegance Feeder Pro, de calitate superioara, realizat din aluminiu si cu sistemul patentat „One Touch Block”, adica doua cleme care se deschid complet si rapid prin simpla apasare a unui buton special. ..
105,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXEL-211160
Este un brat realizat din materiale de inalta calitate,de feeder din seria Formax Elegance Feeder Pro, de calitate superioara, realizat din aluminiu,care se poate prinde pe orice scaun cu diametrul de 25,30 36mmCaracteristici:-Lungime 60cm-Articulatii robuste si fiabile-Material: aluminiu-Sistemul..
129,90 Lei
Brand: MATRIX Model: GBA024
Matrix 3D-R Feeder Arm este un brat confectionat dintr-un aluminiu foarte rezistent,tocmai pentru a-I oferii rezistenta si in acelasi timp o greutate redusa.Datorita profilului rotund si a sistemului unic de prindere,are o stabilitate mult mai buna.Bratul poate fi extins pana la lungimea de 89cm..
156,90 Lei
Brand: MK Quattro Model: MK4 A 0011
Brat pentru accesorizarea scaunului modular proiectat la un unghi de 90° cu o lungime de 215mm.Insertia bratului este reazlizata din carbon pentru o greutate cat mai redusa. - Made in Italy;- Material: Carbon si plastic dur;- Lungime: 215mm; - Proiectat la un unghi d..
169,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 153 (13 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.