Menu
Your Cart

Cozi de minciog

Cozi de minciog

Brand: Carp Pro Model: CPTH360
Manerul Carp Pro Trotus este confectionat din materiale de inalta calitate,tocmai pentru a fi cat de durabil si de rigid se poate.Acesta are o lungime la transport de 156cm,iar lungimea sa totala este de 360cm.Cele 3 piese din care acesta este alcatuit dispun de un sistem standard de infiletare,..
279,90 Lei
Brand: Trabucco Model: 081-06-320
Coada de minciog de competitie usoara si rigida,  put-over, fabricata din carbon High Modulus NTC Nano Tek, ranforsat cu banda de carbon in forma de spirala. Finisaj neted de suprafata pentru o manevrare rapida si confortabila. Are inclus un tronson de varf scurt pentru o demufare rapida a ..
299,90 Lei
Brand: Carp Academy Model: 1107-180
Versiunea noua compusa din doua bucati a fost special conceputa pentru a face fata sarcinilor mari in momentul socateri pestelui din apa, aceasta rezistand si la pestii de talie mare. Cotorul este realizat din spuma Eva ce ne asigura o priza buna chiar si cu mainile ude. Varful este dotat cu fil..
75,90 Lei
Brand: MATRIX Model: gln071
Coada de minciog din gama Matrix super-usoara si rezistenta, fabricata din High Modulus carbon 1K ranforsat. Desi are diametru redus este foarte puternica si rezista cu brio la tensiunile imprimate, in momentul scoaterii din apa chiar si a exemplarelor mari de crap. Coada dispune de maner din ca..
579,90 Lei
Brand: MATRIX Model: GLN070
Matrix Ethos XR Power este un maner de minciog de calitate superioara,care se face remarcat prin rezervele de putere de care acesta da dovada.Constructia robusta a acestuia este rezultatul ranforsarii cu fibre de carbon,insa,nici design-ul nu a fost lasat la o parte,avand un aspect foarte placut..
539,90 Lei
Brand: NEVIS Model: 1672-340
Coada de minciog Nevis Torrent , este fabricat din material compozit si rezista cu brio la tensiunile la care este supusa, in momentul scoaterii din apa chiar si a exemplarelor mari de crap. Constructia acestei cozi de minciog este una de tip mufare put-over , adica nu este telescopica. Imb..
89,90 Lei
Brand: Trabucco Model: 081-04-460
Coada minciog Spectrum Competition 4.60M este special destinata pescuitului la feeder deoarece dispune de cateva caracteristici care ne ajuta in partida noastra.Usoara si rigida,fabricata dintr-un carbon de inalta calitate care dispune de un tratament special de suprafata pentru a oferii o alune..
539,90 Lei
Brand: Benzar Model: 71732-400
Maner de minciog cu mufare de tip put over (ca la tronsoanele de rubeziana), fabricat din carbon IM8, special conceput sa reziste cu brio la tensiunile imprimate, in momentul scoaterii din apa chiar si a exemplarelor mai mari. Dispune, de asemenea, de o rigiditate exceptionala raportata la lungimea ..
312,90 Lei
Brand: Carp Academy Model: 1101-180
Este un maner de minciog classic, fabricat din fibra de sticla. Terminatia filetata este universala, astfel este compatibila cu majoritatea capurilor de minciog de pe piata. Manerul are o priza realizata din burete pentru a putea ajuta la mal pesti si cu mainile ude.- Lungime:1,8m - Tronsoane: ..
79,90 Lei
Brand: Delphin Model: 941001600
Acest mâner este un câştig pentru fiecare pescar care îşi procură echipamentul pe măsura sa. Simbolul conferă o bază excepţională. Acesta este un mâner foarte suplu de minciog, care are proprietăţi mecanice excelente. Pentru îmbinarea pieselor cu bolţ a fost folosită o tehnologie nouă de finisaj, cu..
109,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXEM-406360
Manerul de minciog Formax Elegance Method Lusson este un maner puternic si usor din doua parti, cu lungimea de 3.60 m si cantarind 315g, din carbon japonez Toray. Piesele pot fi folosite si separat si, prin urmare, fiecare are un filet in partea superioara si un maner acoperit cu un material spe..
448,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXEM-406400
Manerul de minciog Formax Elegance Method Lusson este un maner puternic si usor din doua parti, cu lungimea de 4.00 m si cantarind 388g, din carbon japonez Toray. Piesele pot fi folosite si separat si, prin urmare, fiecare are un filet in partea superioara si un maner acoperit cu un material spe..
498,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.