Menu
Your Cart

Capete de minciog

Capete de minciog

Model: SC4
Cap de minciog, din material prietenos cu pestele capturat, fara ai produce leziuni, in perioada de capturare. Special pentru pesti de talie mare.Dimensiune deschidere : 75cm ..
99,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 71024-051
Capul de minciog cap expert are un design tip “scoop” cu o deschidere de 65x64cm pentru a putea fi utilizat atat la pescuitul la feeder cat si la pescuitul stationar.Cadrul este confectionat dintr-un aluminiu cu greutate redusa,dar in acelasi timp foarte rezsitent.Plasa este de o calitate superi..
55,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 71024-050
Este un cap de minciog realizat din materiale de inalta calitate,dintr-un plastic dur,rezistent la socuri,cu un cadru de aluminiu. Plasa acestuia este realizata din materiale textile,cu ochiuri mici la baza acestuia.Acesta dispune de un filet universal,astfel incat poate fi atasat oricarei cozi ..
48,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 71026-550
Capul de minciog Carp Expert Neo Pro Method are un design tip “scoop” cu o deschidere de 60x50cm pentru a putea fi utilizat atat la pescuitul la feeder cat si la pescuitul stationar.Cadrul este confectionat dintr-un aluminiu cu greutate redusa,dar in acelasi timp foarte rezsitent.Plasa este de o..
66,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 71024-150
Este un cap de minciog cu plasa cauciucata,acest fapt ne ajuta sa scapam de mirosurile neplacute, ne ajuta ca in momentul in care pestele e in minciog, aripioarele acestuia sa nu se aghete in plasa iar carligul sa poata fi indepartat cu usurinta.Aceasta plasa poate sustine pesti de peste 10kg cu..
75,90 Lei
Brand: FORMAX Model: CPX1815
Capul de minciog prezinta un filet universal ce il face compatibil cu o mare parte din pichetii de pe piata de pescuit. Carp Pro Diamond Landing Net Head este un cap de minciog dedicat pescuitului stationar. Carp Pro Diamond Landing Net Head este un cap de minciog extrem de calitativ, la un pret..
106,90 Lei
Brand: FORMAX Model: CPX1814
Capul de minciog prezinta un filet universal ce il face compatibil cu o mare parte din pichetii de pe piata de pescuit. Carp Pro Diamond Landing Net Head este un cap de minciog dedicat pescuitului stationar. Carp Pro Diamond Landing Net Head este un cap de minciog extrem de calitativ, la un pret..
119,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 71026-145
Capul de minciog cap expert are un design tip “scoop” cu o deschidere de 50x45cm pentru a putea fi utilizat atat la pescuitul la feeder cat si la pescuitul stationar.Cadrul este confectionat dintr-un aluminiu cu greutate redusa,dar in acelasi timp foarte rezsitent.Plasa este de o calitate superi..
59,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 71026-335
Capul de minciog Carp Expert Pro are un design tip “scoop” cu o deschidere de 45x35cm pentru a putea fi utilizat atat la pescuitul la feeder cat si la pescuitul stationar.Cadrul este confectionat dintr-un aluminiu cu greutate redusa,dar in acelasi timp foarte rezsitent.Plasa este de o calitate s..
49,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 71026-340
Capul de minciog Carp Expert Pro Method are un design tip “scoop” cu o deschidere de 50x40cm pentru a putea fi utilizat atat la pescuitul la feeder cat si la pescuitul stationar.Cadrul este confectionat dintr-un aluminiu cu greutate redusa,dar in acelasi timp foarte rezsitent.Plasa este de o cal..
52,90 Lei
Brand: PRESTON INOVATIONS Model: P0140033
Modelul Preston Latex Carp Landing Net este un cap de minciog cu deschidere suficient de mare (50cm) pentru a putea fi utilizat la pescuitul stationar. Cadrul este construit din aluminiu care sporeste durabilitatea si mentine greutatea redusa. Plasa este confectionata din microfibre de poliester cau..
108,90 Lei
Brand: Trabucco Model: 083-69-620
Cap de minciog cu forma ovala si deschidere suficient de mare (45x35cm) pentru a putea fi utilizat atat la pescuitul stationar cat si la pescuitul rapitorilor. Cadrul este construit din aluminiu tubular care sporeste rezistenta si in acelasi timp mentine greutatea redusa. Capul de minciog dispun..
99,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.