Menu
Your Cart

Crosete, burghie

Crosete, burghie
Brand: Stonfo Model: 738
Crosetele Stonfo Micro sunt ideale pentru a crea bucle de dimensiuni reduse cu care se pot forma chiar si bucle cu dimesniuni de sub 4mm,daca folosim capatul cu dimesniunea mica,iar cel de dimensiune mare permite crearea de bucle mai mari de 6mm..
26,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXEM-523013
Formax Method Feeder Bait Needle Fine este o croseta prevazuta cu ac, recomandata pentru tragerea boilies-urilor, peletelor, a boabelor de porumb sau a pop-up-urilor pe firul de par. Tija acesteia, avand dimensiuni potrivite. Manerul crosetei este ergonomic,  realizat din plastic si cauc..
16,90 Lei
Brand: GURU Model: A.GU.GBN
Croseta Guru Super Fine a fost proiectata pentru a provoca daune minimale momelilor de carlig delicate (precum pop-up-uri sau pelete mici sau moi), datorita varfului foarte fin, dar rezistent din otel inoxidabil. Croseta este prevazuta cu maner anti alunecare...
21,90 Lei
Brand: MATRIX Model: GAC420
Matrix Baiting Needle ofera o solutie simpla si eficienta atunci cand ne dorim sa penetram usor si rapid orice momeala de carlig fara a o deteriora/sparge/crapa, datorita varfului sau extrem de ascutit care permite acest lucru.Croseta dispune de un maner ergonomic,un design elegant si un finisaj..
14,90 Lei
Brand: PB Model: SRN02
PB Products Extra Strong Needle este un ac ce difera de cele obisnuite. In primul rand este foarte ascutit si deosebit de rezistent, astfel putand fi utilizat la boilies-uri, pelete, seminte si samburi. O caracteristica interesanta a acelor PB Products este manerul fluorescent, facilitand astfel loc..
26,90 Lei
Brand: PB Model: SPN04
PB Products Splicing Needle- Croseta pentru leadcore are un cap mic, cu carlig si siguranta si este fabricat dintr-un material flexibil, cu care se poate realiza usor un nod pe firul leadcore. Potrivit trendului actual in pescuitul la crap, poate fi folosit la momeli cu consistenta moale, fara a le ..
26,90 Lei
Brand: TEAM FEEDER Model: 8409-001
Crosete de grosime de 1mm confectionat pentru monturile cu fir de par.Lungime: 5cmDiametru: 1mm..
9,90 Lei
Brand: PRESTON INOVATIONS Model: P0220050
Preston Rapid Stop Floater este o croseta prevazuta cu un ac foarte fin, special conceputa pentru atasarea rapida a opritoarelor de tip "quick-stop" printr-o varietate de momeli de carlig (pop up, pelete, boilies etc). Manerul cu forma ergonomica este fabricat din plastic rezistent, cu..
10,90 Lei
Brand: TEAM FEEDER Model: 8409-003
Croseta cu iglita recomandata pentru tragerea pe firul de par a boilies-urilor, peletelor, boabelor de porumb sau pop-up-urilor deja gaurite cu burghiul, precum si pentru fixarea opritoarelor pentru boilies sau pop-up. De asemenea gratie lungimii tijei crosetei aceasta poate fi folosita pentru trece..
9,90 Lei
Brand: TEAM FEEDER Model: 8409-002
Croseta cu iglita recomandata pentru tragerea pe firul de par a boilies-urilor, peletelor, boabelor de porumb sau pop-up-urilor deja gaurite cu burghiul, precum si pentru fixarea opritoarelor pentru boilies sau pop-up. De asemenea gratie lungimii tijei crosetei aceasta poate fi folosita pentru trece..
9,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 80204-001
 Ambele componente sunt menite sa va usureze procesul fixarii momelii pe firul de par, indiferent ca folosim pelete, dumbells, wafters, boilies, pop-up-uri sau orice alta momeala de carlig. Burghiul serveste pentru pregatirea momelii, prin perforarea prealabila, fara de care riscam sa rupem cro..
21,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 80204-004
Set din gama Carp Expert, compus dintr-o croseta si un burghiu, special conceput pentru pescarii de stationar. Ustensilele sunt fabricate din otel inoxidabil si sunt ambalate intr-un blister de plastic pentru transport facil. Ambele ustensile dispun de manere din plastic rezistent la socuri si c..
13,99 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.