Menu
Your Cart

Pelete

Pelete

Brand: Benzar Model: 98101-192
Nada Benzar Mix este produsa dupa retetele si sub critica lui Benzar Zsolt.Acesta are o experienta vasta in domeniu, astfel incat produsele sunt de incredere,si testate multi ani,in competitii si la liber,pe plan national si international.Caracteristici:- Mix pelete - Cantitate: 800g..
29,90 Lei
Brand: Benzar Model: 98083-180
Benzar Mix Pellet Pack 2 in 1 a fost special destinat pentru a putea fi folosit rapid si cu usurinta de catre orice pescar.Cutia contine doua produse diferite,adica micropelete si o pasta din particule.Umiditatea pastei este suficienta pentru a umecta peletii si pentru a-i aduce la forma dorita,..
29,90 Lei
Brand: Benzar Model: 98085-603
Peletele Turbo Soft Pelet Mix sunt din cea mai noua generatie,cu o consistenta care permite lanseurile lungi,din cauza ca aceste pelete stau foarte bine pe spin sau pe banda.Acestea se dizolva lent in apa,pot fi asezate direct pe carlig sau atasate pe firul de par,spin sau banda.Flotabilitatea a..
18,90 Lei
Brand: Dynamite Baits Model: DY1071
Pelete special concepute pentru pescuitul la method feeder sau feeder, dar pot fi folosite cu mare succes si in saculetii solubili sau pungi PVA, acestea avand in componenta lor ingrediente de mare calitate si de o mare atractie..
22,90 Lei
Brand: Dynamite Baits Model: DY1432
    Dynamit Durable Hook Pellet 4mm Amino Original ce contin faina de peste care in contact cu apa elibereaza atractanti si arome fiind folosit pentru orice specie de pesti. Sunt destul de moi si gumoase pentru a intra usor pe carlig dar in acelasi timp si destul de rezistente pe..
26,90 Lei
Brand: Dynamite Baits Model: DY1075
    Dynamit Feeder Pellets 1.8Kg sunt peletele de prima clasa fabricate special pentru pasionatii de method si feeder, realizarea fiind facuta dintr-un amestec din compusuri si fainuri pe baza de peste.  Cu aceste pelete nu ai cum sa dai gresi la nici o partida de pescuit da..
58,90 Lei
Brand: SONUBAITS Model: S1790013
Atunci cand pescuim cu micropelete trebuie sa ne asiguram ca acestea raman pe method si se desfac numai pe substrat.Pentru a avea aceasta certitudine este indicat si folosim micropelete create in acest sens.Fin Perfect Stiki Method Pellets se preteaza perfect acestui gen de pescuit si ne ajuta in a ..
29,90 Lei
Brand: Benzar Model: 98066-146
Nada Benzar Mix este produsa dupa retetele si sub critica lui Benzar Zsolt.Acesta are o experienta vasta in domeniu, astfel incat produsele sunt de incredere,si testate multi ani,in competitii si la liber,pe plan national si international.Caracteristici:- Mix pelete - Cantitate: 800g..
15,90 Lei
Brand: Benzar Model: 98066-346
Nada Benzar Mix este produsa dupa retetele si sub critica lui Benzar Zsolt.Acesta are o experienta vasta in domeniu, astfel incat produsele sunt de incredere,si testate multi ani,in competitii si la liber,pe plan national si international.Acestea sunt produse din cele mai de calitate ingredient ..
15,90 Lei
Brand: Novac Feeder Model: NOVGMP8-PR
Novak Feeder Gold Medal Master sunt pop-upuri critic echilibrate,concepute special pentru pescuitul la feeder.Acestea au forma cilindrica tocmai pentru a putea fi montate rapid si usor pe firul de par,spin sau banda siliconica.Marele avantaj al acestei momeli de carlig este ca are o greutate red..
20,90 Lei
Brand: Bait-Tech Model: 5060112202469
Pelete de foarte buna calitate ,cu un continut proteic ridicat,irezistibile tuturor crapilor de talie mijlocie si mare.Contin faina de peste de inalta calitate cu un continut de scazut de ulei.Profil de amino acizi esentiali care produc o atractie de la mare distanta si stimuleti ai senzorilor de..
18,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 93 (8 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.