Menu
Your Cart

Nada

Nada

Brand: Benzar Model: 98005-988
Benzar Method Mix se distinge ca o adevărată revoluție în lumea pescuitului, oferind pescarilor amestecuri de înaltă calitate, create cu grijă și expertiză pentru tehnica method. Aceste nade sunt adevărate opere de artă, alcătuite cu ingrediente premium, precum făina de pește provenită din ton, somo..
23,90 Lei
Brand: Benzar Model: 98098-194
Conceptul de Brithis Bread este relativ unul nou si necunoscut pentru multi pescari, dar este un produs simplu si inovativ. Pe scurt este un pesmet cu o granulatie mare, realizat prin diferite metode specializate, fara gust si miros. Rolul acestuia este de a creste eventual granulatia nadei, ceea ce..
15,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 98010-005
Un amestec perfect de seminte de canepa, grau si boabe de porumb, ideal pentru orice pat de nada destinat ciprinidelor. Uleiul emanat de semintele de canepa, gustul inconfundabil al porumbului si puterea de atractie a semintelor de grau reprezinta un avantaj pe care niciun alt amestec de pe pia..
18,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 98010--012
Carp Expert Seven Mix contine boabe de porumb, alune tigrate, canepa, boabe de naut, alune de pamant, mazare si grau. Este, practic, o incununare a celor mai prinzatoare nade de ciprinide...
22,90 Lei
Brand: Trabucco Model: 140-20-300
Colantul Trabucco Arabic Gum este perfect pentru colarea in bulgari mici a viermilor. Atunci cand se doreste nadirea la distante mari sau in ape curgatoare, se recomanda amestecarea viermilor cu nada si pietris. In momentul ajungerii pe substrat, colantul isi pierde proprietatile, iar bulgarii s..
59,90 Lei
Model: 0911-0025
Datorită stabilizatorilor pe care ii are în compozitie Arabic Match Gum este cel mai complex colant de pe piața și de asemenea este și cel mai utilizat colant pentru viermi în tari cu o tradiție în concursurile de pescuit staționar atât pe lacuri cât și pe rauri. Având un grad de colare ridi..
77,90 Lei
Brand: Dynamite Baits Model: XL904
Dynamite Baits XL Sardine este o nada special conceputa sa fie folosita pe lacuri sau pe ape curgatoare lente.Aceasta este eficienta in special in pescuitul crapului,dar poate fi folosita cu success si la alte specii de pesti. Dynamite Baits XL Sardine are o consistenta care permite compactarea ..
29,90 Lei
Brand: Dynamite Baits Model: SX510
    Dynamit Baits Silver X Bream Original 1Kg bogat in aditivi si proteine perfect pentru a atrage si a mentine pestii in zona nadita. Datorita compozitiei sale din biscuiti macinati si aditivi, aceasta nada poate fi folosita in cosuletele feeder cat si facuta bulgari si lansata...
32,90 Lei
Brand: Dynamite Baits Model: DY1412
    Dynamite Baits Swim Stim Silver-Fish este o nada dedicata pescuitului pe lacuri si rauri unde vizam specii precum platica,caras,babusca sau rosioara.Nada are un continut ridicat de proteine si atractanti de cea mai inalta calitate.Aceasta este o nada realizata folosind te..
34,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 120 (10 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.