Menu
Your Cart
Transport gratuit
Comenzi peste 300 lei
Retururi
Completeaza formular retur
Securitate
Plateste cu cardul in siguranta.
Procesare comanda
In 24 de ore

Descriere

Blanc irezistibil de suplu, masă foarte redusă şi design combinat lucios cu elemente mate. Datorită acestor proprietăţi nu veţi mai încurca niciodată lanseta reaction care completează perfect familia UL a lansetelor de spinning marca Delphin.

Denumirea lansetei Delphin reaction remarcă perfect proprietăţile lansetei. Contactul integral cu momeala vă va garanta, că nu veţi pierde nici o tragere. Este construită pe carbon 24T, care se remarcă prin masă redusă şi transmiterea instantanee a vibraţiilor pe toată lungimea blancului. Conul este construit în aşa fel, încât acţiunea să fie integral parabolică. Această acţiune în spinning UL permite utilizarea celor mai subţiri fire sau şnururi. În felul acesta solicitarea pe fir în timpul agăţării nu se transmite instantaneu, ci progresiv - exact invers decât la lansetele cu acţiune tipică pe vârf. De asemenea acţiunea lansetei permite o aruncare mai exactă care tocmai este solicitată la pescuitul cu momeli ultra-light. Mânerul a fost scurtat în aşa fel, încât să permită o aruncare comodă şi în condiţii înghesuite. Sensibilitatea este mărită prin vârful de carbon lipit a cărui sensibilitate o veţi utiliza în special la pescuitul cu momelile mici din cauciuc cu microjiguri.

Caracteristici:

Model: 213 cm /1-7g/

Număr piese:: 2

Diametrul blancului deasupra mânerului: 7,7 mm

Număr inele: 9

Lungime de transport:: 109,5cm

Masa: 86g

Mâner: spuma EVA divizată

Lungimea mânerului (de la partea inferioară a lansetei până la mijlocul suportului): 28cm;

Culoare: Verde cu negru.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.