Menu
Your Cart

Suporti, picheti

Suporti, picheti

Model: 8100-055
Tip suport: dubluForma suport: U;Material: plastic;Stabil si flexibil;v Filet universal...
5,99 Lei
Brand: FORMAX Model: FXEM-201011
Formax Elegance Method kit vine in ajutorul pescarului de stationar cu buzzbari, picheti si capete suporti lanseta, toate intr-un singur set.Deja la prima vedere putem observa constructia robusta constituita de tubul pichetului cu perete gros, cu finisaj negru care este foarte solid si asigura o..
179,90 Lei
Brand: Mostiro Model: AI-RR40
Mostiro Super Grip este un cap suport special realizat pentru fixarea in conditii de maxima siguranta a cotorului lansetelor. Deschiderea centrala larga permite asezarea facila a lansetei pe suport. In zona centrala a suportului, exista o portiune neagra din cauciuc care confera o aderenta maxima, c..
12,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXEL-225001
Este un suport special creat pentru depozitarea lansetelor de rezerva in timpul concursurilor sau in pescuitul de placere,prevazut cu picioare telescopice reglabile pe inaltime.Materialul EVA spongios durabil si rezistent de pe lungimea suportului, protejeaza blank-ul lansetelor sau al rubeziene..
295,90 Lei
Brand: Carp Academy Model: 6227-102
Carp Academy Bankstick Stage Stand este un suport pentru ponton, special conceput pentru a fixa pichetii in ponton.Este un adaptor de culoare neagra,dintr-un material foarte rigid care asigura o prindere sigura in ponton.Suportul marimea L (large), are un diametru de 16mm.Caracteristici:-Realiza..
35,90 Lei
Brand: Carp Academy Model: 6227-101
Carp Academy Bankstick Stage Stand este un suport pentru ponton, special conceput pentru a fixa pichetii in ponton.Este un adaptor de culoare neagra,dintr-un material foarte rigid care asigura o prindere sigura in ponton.Suportul marimea M (medium), are un diametru de 13mm.Caracteristici:-Realiz..
20,90 Lei
Model: EC/99-3952
Bank Stick Extra Carp este un suport telescopic fabricat din inox care vine la pachet cu 3 capete interschimbabile.Reglarea suportului se face pe inaltime  cu ajutorului unei cleme din inox.Acesta dispune de 3 capete interschimbabile care pot fi folosite standard pentru sol normal,pentru t..
49,90 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.