Menu
Your Cart

Rod pod-uri

Rod pod-uri

Brand: CARP EXPERT Model: 77106-004
Rod pod de calitate din gama Carp Expert construit din aluminiu si piese de legatura din plastic rezistent ABS. Este conceput pentru a fi montat si ajustat in pozitia dorita intr-un timp foarte scurt. O alta caracteristica utila a acestui rod pod este faptul ca lungimea, inaltimea si gradul de i..
575,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 77106-003
Rod pod din generatia noua de la Carp Expert construit din aluminiu rezistent. Este conceput pentru a fi montat si ajustat in pozitia dorita intr-un timp foarte scurt. O alta caracteristica utila a acestui rod pod este faptul ca lungimea, inaltimea si gradul de inclinare al picioarelor pot ..
705,90 Lei
Brand: FOX Model: CRP028
Posibilitatea de ajustare a unghiului de pozitionare a picioarelor in 4 directii diferite, recomanda montarea rod pod-ului pe orice tip de sol intr-un timp foarte scurt. Buzz-barii se ataseaza la corpul central al rod pod-ului cu ajutorul a 4 tije rotunde cu lungimea de 15.5cm. Designul dub..
929,90 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.