Menu
Your Cart

Saltele de receptie, cantarire

Saltele de receptie, cantarire

Brand: ENERGOTEAM Model: 80125-011
Linia de produse Black Fighter a fost extinsa cu acest cantar digital, capabil sa indice greutatea in kg in trepte de 5 g, astfel incat si pestii cei mai mici pot fi masurati cu o precizie ridicata. Cantarul poate fi pornit si oprit cu ajutorul butonului ON / OFF. Valoarea masurata poate fi va..
42,90 Lei
Brand: ENERGOTEAM Model: 80450-050
Lip grip ce dispune de brate puternice care pot sustine greutati de pana la 22kg. Lip gripul dispune de scala de masurare, iar capul nu este de tip totativ (este fix). Lungimea lip grip-ului este de 28cm...
63,90 Lei
Brand: Carp Spirit Model: ACS070068
Este destinate pentru cantarirea si eliberarea pestilor in siguranata. Sacul este prevazut cu flotoare pe toata lungimea tijelor, astfel si in cazul in care scapam slingul din mana nu avem riscul sa il pierdem. Pereti laterali sunt prevazuti cu plasa pentru un flux mare de apa si o ventilatie co..
299,90 Lei
Brand: Rapala Model: 46001-1
Rapala ProGuide este un sac ideal pentru cantarirea specimenelor de pesti rapitori ce ating lungimi si greutati mari, asa cum este stiuca. Design-ul Self Closing permite pescarului sa stranga rapid acest sac de cantarire, transportul si utilizarea acestuia fiind extrem de facila. Este realizat d..
79,90 Lei
Brand: Trakko Model: TR3336
Este o saltea de primire compacta care nu ocupa mult spatiu la depozitare, se usuca rapid si se se spala cu usurinta...
42,90 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.