Menu
Your Cart

Protectie, pastrare

Protectie, pastrare

Brand: ENERGOTEAM Model: 80125-011
Linia de produse Black Fighter a fost extinsa cu acest cantar digital, capabil sa indice greutatea in kg in trepte de 5 g, astfel incat si pestii cei mai mici pot fi masurati cu o precizie ridicata. Cantarul poate fi pornit si oprit cu ajutorul butonului ON / OFF. Valoarea masurata poate fi va..
42,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: CP3839
Adaptorul plutitor este perfect pentru momentele in care dorim sa pastram un peste in sacul de pastrare,pana la momentul oportun pentru a-l fotografia,sau in cadrul competitiilor unde trebuie sa retinem pestii pana in momentul cantaririi.Culoarea portocalie a plutitorului il face foarte vizibil ..
16,90 Lei
Brand: ENERGOTEAM Model: 72090-330
Juvelnic 3 Cercuri Basic 30, 70cm este un juvelnic din gama Basic de la Energo Team conceput pentru depozitarea si pastrarea in siguranta a pestilor de talie mica sau medie.Plasa este confectionata din poliester,aceasta uscandu-se rapid fara a pastra apa un timp indelungat in tesatura,astfel..
11,90 Lei
Brand: ENERGOTEAM Model: 72090-340
Juvelnic 3 Cercuri Basic 40, 70cm Este un juvelnic din gama Basic de la Energo Team conceput pentru depozitarea si pastrarea in siguranta a pestilor de talie mica sau medie.Plasa este confectionata din poliester,aceasta uscandu-se rapid fara a pastra apa un timp indelungat in tesatura,astfel,miro..
19,90 Lei
Brand: ENERGOTEAM Model: 72090-430
Juvelnic 4 Cercuri Basic 30, 90cm este un juvelnic din gama Basic de la Energo Team conceput pentru depozitarea si pastrarea in siguranta a pestilor de talie mica sau medie.Plasa este confectionata din poliester,aceasta uscandu-se rapid fara a pastra apa un timp indelungat in tesatura,astfel..
16,90 Lei
Brand: ENERGOTEAM Model: 72090-435
Juvelnic 4 Cercuri Basic 35, 90cm este un juvelnic din gama Basic de la Energo Team conceput pentru depozitarea si pastrarea in siguranta a pestilor de talie mica sau medie.Plasa este confectionata din poliester,aceasta uscandu-se rapid fara a pastra apa un timp indelungat in tesatura,astfe..
18,90 Lei
Model: 72099-004
Juvelnic 4 Cercuri BN-04 Mare este un juvelnic confectionat din materiale rezistente,de inalta calitate ideal pentru depozitarea in siguranta a pestilor.Materialul din care este confectionata plasa se usuca intr-un timp scurt si nu retine apa,fapt ce ajuta la evitarea mirosurilor neplacute.&..
19,90 Lei
Brand: ENERGOTEAM Model: 72091-200
Juvelnic de competitie, cu un cadru rotund special conceput pentru pastrarea în siguranta a pestilor. Inelele din polycarbonat rezistent la socuri sunt ferm plasa din material textil. Plasa este confectionată din polyester ecologic 'fish-friendly', care nu ranește pielea pestilor pestilor, se us..
56,90 Lei
Model: TR17002
Trakko Carp Method este un juvelnic de cu un cadru dreptunghiular, special conceput pentru pastrarea pestilor in siguranta. Inelele puternice au o greutate optima pentru a asigura scufundarea plasei in apa, drept pentru care juvelnicul poate fi utilizat in zone cu teren accidentat sau vegetatie...
219,90 Lei
Model: TR17003
Trakko Carp Method este un juvelnic de cu un cadru dreptunghiular, special conceput pentru pastrarea pestilor in siguranta. Inelele puternice au o greutate optima pentru a asigura scufundarea plasei in apa, drept pentru care juvelnicul poate fi utilizat in zone cu teren accidentat sau vegetatie...
235,90 Lei
Brand: Carp Spirit Model: ACS070068
Este destinate pentru cantarirea si eliberarea pestilor in siguranata. Sacul este prevazut cu flotoare pe toata lungimea tijelor, astfel si in cazul in care scapam slingul din mana nu avem riscul sa il pierdem. Pereti laterali sunt prevazuti cu plasa pentru un flux mare de apa si o ventilatie co..
299,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.