Menu
Your Cart

Accesorii minciog

Accesorii minciog

Brand: Carp Pro Model: FX5108-001
Flotorul Carp Pro este realizat din materiale de inalta calitate care asigura plutirea minciogului,usurand treaba pescarului in momentul in care pestele trebuie introdus in minciog,pescarul reusind sa indeplineasca singur aceasta treaba.Flotorul este compus in interior dintr-o spuma flotanta iar..
15,90 Lei
Brand: Carp Pro Model: CPL5055
Flotor pentru minciog (cu lungimea de 22cm) confectionat din spuma de inalta densitate, aproape indispensabil in situatiile in care sunteti nevoit sa scoateti singur pestele din apa si pentru asta trebuie sa lasati minciogul sa pluteasca pe apaCaracteristici:-Spuma de inalta densitate-Flotabilita..
25,90 Lei
Brand: Pro Line Model: PL13171
Este un flotor de spuma acoperita cu nylon care se ataseaza la capatul minciogului reducand astfel greutatea resimtita in mana pescarului. ..
39,90 Lei
Brand: Trakko Model: TR0133
De multe ori suntem nevoiti sa scoatem pestele afara din apa singuri, in astfel de momente un flotor pentru minciog este mai mult decat necesar. Adaptati acest flotor la capatul manerului si asigurati-l cu banda velcro atasata.Se poate atasa atat la minciogurile de carp fishing, cat si la mincio..
12,90 Lei
Brand: FOX Model: CLN035
Flotorul pentru minciog Fox Camolite Net Float dispune de un imprimeu unic camo si o inchidere tip Velcro.Este realizat din materiale de inalta calitate care asigura plutirea mincioagelor chiar si dupa retinerea de apa causata de plasa...
57,90 Lei
Brand: Delphin Model: 101001588
Husa Impermeabila Minciog Delphin Wetnet..
43,90 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.