Menu
Your Cart

Avertizoare, Swingere

Avertizoare, Swingere

Brand: Carp Academy Model: 6324-001
Un avertizor ingenios, cu posibilitatea reglarii intensitatii a celor trei functii de baza, si anume volum, tonalitate si sensivitate si un buton On/Off separat. Partea electronica este complet sigilata, astfel senzorul este perfect protejat impotriva conditiilor meteo. Bateriile nu sunt incluse in ..
89,90 Lei
Brand: Carp Academy Model: 6315-001
Avertizorul Pulsar este inchis ermetic, fiind prevazut cu trei butoane de reglaj: Tonalitate, Volum si Sensibilitate. Pornirea avertizorului se face prin comutatorul aflat pe partea inferioara a acesteia, avand trei pozitii: in stanga pozitia normala de zi, in centru oprit, iar in dreapta pozitia de..
65,90 Lei
Brand: Carp Academy Model: 6323-001
Este un avertizor din categoria medie de pret, cu butoane iluminate, consum economic si actiune de pana la 300 de metri- Design camuflaj - Consum economic - Reglaj sensibil volum si ton - Butoane iluminate - Baterie 9V - Avertizare la 20 sec dupa captura - Actiune: 150-300m  - Led m..
52,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 78000-002
Carp Expert Smart Alarm este avertizorul perfect pentru orice partida de pescuit. Beneficiaza de doua butoane frontale pentru reglare a volumului si tonului. Pe bratele superioare exista doua leduri, unul pentru avertizarea trasaturii si unul pentru avertizarea instantanee. Functioneaza cu o bat..
42,90 Lei
Brand: Carp Pro Model: CP8910-001
 Carp Pro Cratus este un avertizor individual ce beneficiaza de o protectie din plastic dur, cu o mare aplicabilitate in pescuitul crapului. Cele 6 LED-uri integrate beneficiaza de un nivel de vizibilitate sporit si vor putea semnala pescarului chiar si cele mai fine trasaturi. Date fiind carac..
65,90 Lei
Brand: Carp Pro Model: CP6920-006
Cu o gama variata de culori pentru LED ( rosu, verde, galben, albastru, mov, alb ), avertizorii vor putea fi setati dupa dorintele pescarului. Modularitatea avertizorului este crescuta, datorita reglajelor pentru ton, volum si sensibilitate, multiplele combinatii de setari stand la dispozitia pe..
92,90 Lei
Brand: ENERGOTEAM Model: 77041-232
Conectorii cu eliberara rapida kamasaki functioneaza pe baza unui sistem care este menit sa asigure conectarea avertizoarelor,capetelor sau a altor accesorii pe buzzbari,picheti sau mincioguri.Acesti conectori sunt fabricati din aluminiu,fapt care ofera fiabilitate si rezistenta sporita...
12,90 Lei
Model: CBS061
Black Label QR Adaptor este un conector cu eliberare rapida din gama producatorului Fox, ce functioneaza pe baza unui sistem cu bile de rulment, este fabricat din aluminiu negru anodizat si ofera fiabilitate si rezistenta sporita. Poate fi utilizat cu o multitudine de accesorii (mincio..
82,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 77090-943
Carp Expert Neo Compact C2 este un hanger prevazut cu un lant fin, cap de prindere cu clips si talpa de prindere rezistenta din plastic dur. Hangerul este ideal pentru utilizarea in pescuitul pe distante mici si medii. Perfect pentru pescuit marginal, cu firul neintins sau semi-intins. In c..
22,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.