Menu
Your Cart

Rachete de nadire

Rachete de nadire

Brand: FOX Model: CAC640
Acest accesoriu a aparut in oferta firmei Fox dupa o analiza detaliata a dispozitivelor de nadire existente pe piata. Nevoia de imbunatatire si dezvoltare a acestui segment a dat nastere rachetei de nadire Impact Spod. Caracteristicile inovatoare constau in forma unica si scobita a corpului..
75,90 Lei
Brand: FOX Model: CAC639
Fox Impact Spod are un numar de caracteristici unice,care o diferentiaza de orice alt dispozitiv de nadire momentan prezent in piata.Forma sa unica scobita a corpului permite incarcarea rapida,cu o singura mana a rachetei.Aceasta forma,pe langa incarcarea rapida a rachetei,reuseste sa distribuie..
75,90 Lei
Model: DSM002
Beneficiind de o forma aerodinamica poate atinge distante mari(180m) in comparatie cu alte rachete de nadit clasice. Este recomandat a se folosi cu lansete puternice de 4-5lb..
79,90 Lei
Model: WA008SPLO
Racheta de Nadire Spider este cea mai avansata racheta de nadire de pe piata la momentul actual.Aceasta vine echipata cu 24 de magneti care o fac sa se deschida in 4 parti egale la cel mai mic contact cu apa,eliberand foarte rapid si grupat nada.Datorita stiului in care aceasta este conceputa,poate ..
99,90 Lei
Model: DSM004
Beneficiind de o forma aerodinamica poate atinge distante mari(180m) in comparatie cu alte rachete de nadit clasice. Este recomandat a se folosi cu lansete puternice de 4-5lb..
63,90 Lei
Model: WA009SPMW
Wolf X-Spod Performance White este una dintre cele mai avansate rachete de nadire de pe piata.Beneficiind de o forma aerodinamica, poate atinge distante mari (160m) in comparatie cu alte rachete clasice. X-Spod garanteaza stabilitate crescuta pe toata durata sesiuni de nadit, obtinand lanseuri mult ..
99,90 Lei
Brand: FOX Model: DSM007
- Flotoare speciale pentru rachetele de nadire Spomb.- Se potrivesc cu toate cele trei marimi de rachete (Mini, Midi si Standard)- Se ataseaza pe coada rachetei sporindu-i flotabilitatea. Atasarea unui astfel de flotor este utila pentru ca permite recuperarea rachetei mai rapid si, in caz..
8,90 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.