Menu
Your Cart

Markere, balize

Markere, balize

Model: ICC10040
LED-ul se aprinde automat in functie de ciclul zilei (se aprinde seara si se inchide dimineata), si in functie de calitatea bateriilor folosite, poate functiona pana la 450-550 ore. Sistemul reprezinta un ansamblu de tuburi mufabile cu o greutate in capat, care se aseaza in apa, in imediata apropier..
235,90 Lei
Brand: Carp Pro Model: CP3414
Kit-ul Carp Pro Marker Float este un accesoriu esential pentru pescarii care doresc sa marcheze zonele de nadire, sa identifice adancimea apei sau formele de substrat.Caracteristici:-Kit pentru marcarea zonelor nadite -Identificare adancime si forme de substrat -Realizat din materiale de..
17,90 Lei
Brand: Carp Pro Model: CP3790
Carp Pro Marker Float with Leads este un kit complet, special conceput pentru marcarea zonelor nadite, identificarea adancimii apei sau a formelor de substrat. Forma speciala a plumbilor este ideala pentru a identifica cu acuratete formele substratului.Caracteristici:-Realizat din materiale de calit..
35,90 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.