Menu
Your Cart

Degetare, manusi

Degetare, manusi

Model: CP8559
Degetar Carp Pro Marimea M poate fi folosit in mai multe situatii, mai ales in concursuri de casting,pentru aruncari la distanta,dar este recomandat si in pescuitul de placere,pentru a evita neplacerile cauzate in timpul pescuitului, cum ar fi accidentarile/taierile..
16,90 Lei
Brand: Carp Pro Model: CP8558
Carp Pro Casting Leather este un degetar confectionat din neopren si piele, special conceput pentru a proteja degetul in timpul lanseurilor. Este comercializat in marime universala, fiind potrivit pentru orice pescar impatimit, indiferent de stilul de pescuit abordat...
16,90 Lei
Model: EC9091
Degetarul Extra Carp Casting Glove vine in ajutorul pescarilor care pescuiesc la distante mari, cu fire textile sau nadesc intens cu spombul protejand degetul pescarului de eventualele rani provocate de catre fir. Este confectionat din neopren iar in partea inferioara este prevazuta cu piele ecologi..
22,00 Lei
Brand: FOX Model: CAC572
Este special conceputa pentru a proteja degetul pescarului de catre firele textile in lansarile la distanta...
49,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXOP-209001
Degetar recomandat in multiple situatii: pentru aruncari in forta la distanta, la pescuitul cu fire textile sau atunci cand naditi cu spomb-ul.Este confectionat in mare parte din neoprene cee ace il face foarte comod.Datorita dimensiunii universale si fixarii cu ajutorul benzii velcro este potri..
25,90 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.