Menu
Your Cart

Unelte, accesorii

Unelte, accesorii

Brand: Carp Academy Model: 8100-198
A fost special conceputa pentru gaurirea momelilor mari de carlig (alune tigrate, peleti). De asemenea in chit vin si 4 cilindri din spuma pentru a fi introduse in orificiile realizate in momeli pentru echilibrarea acestora...
25,90 Lei
Brand: CARP EXPERT Model: 77045-340
Buzzbar cu 3 posturi construit dintr-un material de calitate, cu filet universal care se potriveste pe majoritatea pichetilor de pe piata...
26,90 Lei
Brand: ENERGOTEAM Model: 80125-011
Linia de produse Black Fighter a fost extinsa cu acest cantar digital, capabil sa indice greutatea in kg in trepte de 5 g, astfel incat si pestii cei mai mici pot fi masurati cu o precizie ridicata. Cantarul poate fi pornit si oprit cu ajutorul butonului ON / OFF. Valoarea masurata poate fi va..
42,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXOT-302001
Acest accesoriu mic si compact,dar in acelasi timp foarte practic nu ar trebuii sa lipseasca din geanta nimanui,deoarece,mai ales pentru persoanele cu degete mai groase sau care vor sa realizeze un nod in cel mai scurt timp posibil,Formax Loop Tyer este accesoriul perfect...
8,90 Lei
Brand: TEAM FEEDER Model: 8424-001
O foarfecă ergonomică extrem de confortabilă, concepută pentru a tăia rapid și ușor firele textile. Este un element esențial în trusa oricărui pescar, indiferent de tehnica de pescuit pe care o folosește. Cu lame fabricate din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate, această foarfecă simplă, prac..
13,90 Lei
Brand: Carp Academy Model: 8425-001
O foarfecă ergonomică extrem de confortabilă, proiectată pentru a tăia rapid și ușor firele textile. Este un element esențial în trusa fiecărui pescar, indiferent de tehnica de pescuit practicată. Cu lame fabricate din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate, această foarfecă simplă, utilă și erg..
16,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXEM-524001
Formax Elegance Makaze este o foarfeca ce ajuta la taierea firelor textile. Lamele sunt realizate din otel inoxidabil, acest lucru oferind o durabilitate crescuta. Manerul este unul ergonomic, ce ajuta la o utilizare confortabila a acestei foarfece. Indiferent de tehnica de pescuit, aceasta foar..
18,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXEM-524002
Formax Elegance Makaze Mini este o foarfeca pentru fir textil ce nu trebuie sa lipseasca din trusa niciunui pescar. Lamele din otel inoxidabil, prezinta mici dinti ca de fierastrau care ajuta la taierea firului textil intr-o maniera precisa, iar manerul ergonomic prezinta o margine de cauciuc du..
32,90 Lei
Brand: FOX Model: CAC540
Foarfeca din gama Fox, cu lame zimtate si extrem de ascutite, menite sa taie cu usurinta tot felul de materiale, inclusiv fir textil, nailon, monofilament rigid, fluorocarbon, leadcore si fire textile acoperite cu camasa. Dispune de clips de blocare pentru a o mentine inchisa atunci cand nu este..
61,90 Lei
Brand: FOX Model: CAC563
Foarfeca de calitate superioara, cu lame ascutite, menite sa taie cu usurinta tot felul de materiale, inclusiv fir textil, nailon, monofilament rigid etc. Maner ergonomic de culoare portocalie.- Foarfeca pentru fire textile;- Lame extrem de ascutite;- Culoare: orange...
39,90 Lei
Brand: Mikado Model: AMN-102-BOX
 Jaws Braid Scrissors este o foarfeca ce ajuta in taierea facila a firelor textile. Lamele de culoare inchisa sunt fabricate din otel inoxidabil, acest lucru oferind o durabilitate crescuta. Manerul este unul ergonomic, ce ajuta la o utilizare confortabila a acestei foarfece. Indiferent de ..
19,90 Lei
Brand: MATRIX Model: GAC409
Foarfeca ergonomica extrem de comoda conceputa pentru sectionarea rapida si usoara a firelor textile. Un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui pescar, indiferent de tehnica de pescuit pe care o practica. Lamele au suprafete aderente care sunt perfecte pentru prinderea (fara a fi ..
26,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.