Menu
Your Cart

Riguri

Riguri

Brand: Trabucco Model: 028-30-040
Carligele legate Akura au fost realizate cu un fir trabucco fabricat in japonia si sunt ideale pentru pescuitul crapului,cleanului,mrenei,scobarului,etc.Aceste carlige dispun de o microbarbeta pentru a nu ii da pestelui nici o sansa de scapare,un varf ascutit chimic si o greutate extrem de redusa..
15,90 Lei
Brand: FOX Model: CAC711
Toate cele trei leadere au componente din gama Edges necesare pentru configurarea monturilor elicopter: 3 x Heli Buffer Sleeves, 3 x Tapered Bore Bead de, 3 x lungimi de 0.5mm din silicon.  Monturi Helicopter gata legate cu fir Submerge fara insertie de plumb, cu lungimea de 75cm...
33,90 Lei
Brand: ENERGOTEAM Model: 80300-001
Suportul pentru inaintas este special destinat pentru stocarea rigurilor (forfacelor).Acesta este confectionat dintr-un material de inalta calitate care asigura o rezistenta la socurile mecanice.Tot odata in acesta se pot depozita forface cu diferite lungimi,pana in 22cm,indiferent de grosimea f..
13,90 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.