Menu
Your Cart

Monturi crap

Monturi crap

Brand: FOX Model: CAC480
Conuri pentru clipsurile folosite in montura cu plumb pierdut. Fabricate dintr-un material special pentru rezistenta in timpul lanseurilor puternice. Proiectate special pentru a se utiliza impreuna cu clipsuri Slik nr.10. Fanta decupata care ajuta la eliberarea mai rapida a plumbului atunci cand..
21,90 Lei
Brand: FOX Model: CAC477
Clipsuri pentru montura cu plumb pierdut. Sunt prevazute cu pin de fixare a vartejului pentru eliberarea sigura a plumbului. Fara plumb crapii sunt mai usor de scos si, in cazul in care sunteti ghinionisti si pierdeti pestele, ii oferiti o sansa in plus de supravietuire fara greutatea plumbului ..
21,90 Lei
Brand: KORUM Model: K0310075
Setul Korum Camo Bolt&Run contine toate partile necesare realizarii pentru o montura semi-fixa.Forma conului a fost special destinate pentru o obtine o rezistenta sporita in momentul in care pestele absoarbe momeala,carligul fixandu-se in buza acestuia mai usor.Kit-ul mentinte plumbul sau mom..
25,90 Lei
Brand: Avid Carp Model: A0640057
Este un set complet care contine toate accesoriile necesare destinate realizarii unei monture cu plumb pierdut.In plic se gasesc 5 clipsuri, 5 mansoane de protectie din cauciuc, 5 tuburi antitangle si 5 vartejuri rapide cu agrafa, aceasta fiind nr 8.Acestea sunt fabricate din materiale de inalta..
25,90 Lei
Brand: FOX Model: CAC756
Monturi Kwik Change gata legate, cu lungimea de 75cm, folosindu-se firul Camo Leadcore Edges cu o rezistenta de 50lbs. Toate cele trei leadere au componente din gama Edges necesare pentru configurarea monturilor inline. Monturile se livreaza impreuna cu 3 conuri pentru montarea rapid a rigului. ..
23,90 Lei
Brand: FOX Model: cac713
Monturi cu plumb pierdut gata legate, cu lungimea de 75cm, folosindu-se firul Submerge fara insertie de plumb. Leaderele vin cu clipsuri Trans Kaki Lead Clip si conuri de cauciuc Tail Rubber. Se livreaza impreuna cu 3 conuri de cauciuc. Buclele formate la ambele capete, care permit schimbarea fa..
32,90 Lei
Brand: Carp Pro Model: FX6465-001
Fiecare plic contine toate componentele necesare,acestea fiind de inalta calitate,necesare realizarii unei monturi...
4,90 Lei
Brand: Carp Pro Model: FX6464-001
Set pentru montura completa cu plumb pierdut,realizate din materiale de inalta calitate..
4,90 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.