Menu
Your Cart

Crosete, burghie

Crosete, burghie

Brand: Carp Academy Model: 8100-198
A fost special conceputa pentru gaurirea momelilor mari de carlig (alune tigrate, peleti). De asemenea in chit vin si 4 cilindri din spuma pentru a fi introduse in orificiile realizate in momeli pentru echilibrarea acestora...
25,90 Lei
Brand: TEAM FEEDER Model: 8409-005
Burghiu din inox util pentru gaurirea boiliesurilor, boabelor de porumb sau peletelor de diferite diametre. TIja burghiului are diametrul de 1.5mm si este fabricata din otel inoxidabil rezistent la coroziune. Manerul este fabricat din plastic aderent, ce permite o priza ferma chiar si atunci cand av..
9,90 Lei
Brand: TEAM FEEDER Model: 8409-004
Burghiu din inox util pentru gaurirea boiliesurilor, boabelor de porumb sau peletelor de diferite diametre. TIja burghiului are diametrul de 1mm si este fabricata din otel inox rezistent la coroziune. Manerul este fabricat din plastic aderent, ce permite o priza ferma chiar si atunci cand aveti main..
9,90 Lei
Brand: Carp Pro Model: CP3802
Croseta Carp Pro este confectionata din materiale de inalta calitate tocmai pentru a rezista cat mai mult si pentru a strapunge chiar si cele mai uscate sau tari momeli,precum si pentru fixarea line-aligner-ului/conurilor siliconice pe forfac...
6,90 Lei
Brand: Stonfo Model: 738
Crosetele Stonfo Micro sunt ideale pentru a crea bucle de dimensiuni reduse cu care se pot forma chiar si bucle cu dimesniuni de sub 4mm,daca folosim capatul cu dimesniunea mica,iar cel de dimensiune mare permite crearea de bucle mai mari de 6mm..
26,90 Lei
Brand: Carp Pro Model: CP3985
Croseta Carp Pro Fine Bait este realizata din materiale de inalta calitate care sa asigure durabilitatea in timp si sa evite eventualele ruperi accidentale ale capului acesteia.Croseta este prevazuta cu un ac,recomandata pentru atasarea boiliesurilor,boabelor de porumb sau a pop-up-urilor pe firul d..
7,90 Lei
Brand: Carp Spirit Model: ACS010265
Croseta Carp Spirit Fine Lip Close NeedleCroseta fina destinata momelilor fragile- material: otel inoxidabil- maner ergonomic-ideala pentru leadcore-culoare maner: albastru..
18,90 Lei
Brand: Carp Spirit Model: ACS010264
Croseta Carp Spirit Heavy Lip Close Needle.Croseta pentru boilies, culoare maner galben...
18,90 Lei
Brand: ESP Model: ETSN000
Croseta cu iglita recomandata pentru tragerea pe firul de par a boilies-urilor, peletelor, boabelor de porumb sau pop-up-urilor deja gaurite cu burghiul, precum si pentru fixarea opritoarelor pentru boilies sau pop-up. De asemenea gratie lungimii tijei crosetei aceasta poate fi folosita pentru trece..
32,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXOP-404001
Croseta Formax cu cap ascutit,perfecta pentru a trage pe firul de par pop-up-uri,boilies-uri,porumb sau seminte, deoarece capul ascutit al crosetei nu sparge si nu crapa momeala de carlig,astfel incat avem siguranta ca aceasta va ajunge pe subtrat in siguranta...
4,90 Lei
Brand: FORMAX Model: FXEM-523013
Formax Method Feeder Bait Needle Fine este o croseta prevazuta cu ac, recomandata pentru tragerea boilies-urilor, peletelor, a boabelor de porumb sau a pop-up-urilor pe firul de par. Tija acesteia, avand dimensiuni potrivite. Manerul crosetei este ergonomic,  realizat din plastic si cauc..
16,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.